"> Om oss - Rollup.no

Om Rollup.no

Vi spesialiserer oss på trykk og design, og produserer gatebukker, visningsbukker og reklamebukker av høyeste kvalitet.

Velkommen til en hyggelig handel

Rollup.no drives av Markedsmateriell.no. I løpet av årene har vi solgt tusenvis av rollups, og vi vet hva som skal til for å levere slik at kunden blir fornøyd. Det viktigste for oss er at kunden velger riktig produkt og design slik at budskapet blir tydelig kommunisert. 

Vi har egne produksjonslokaler og er kjent for å levere i store volum på kort tid. Våre produkter er tilpasset ulike miljøer og bruksområder. Enten du ønsker å fremme et budskap utenfor et butikklokale eller på en innendørs messe, har vi det du trenger.

Ta gjerne kontakt dersom du trenger hjelp med valg av produkt eller produksjon av design og filer. Vi står klare til å hjelpe!

Trenger du en fast leverandør av markedsmateriell?

Ofte stilte spørsmål

Du kan handle produkter som i en vanlig nettbutikk. Vi tar alltid kontakt med deg for å sørge for at bestillingen er komplett. Dette gjør vi for å kvalitetssikre at riktige filer er mottatt og at budskapet på produktet blir nøyaktig slik du ønsker. Dersom du trenger hjelp med bestillingen er det bare å ringe eller sende en e-post. 

Fraktprisen er avhengig av hva du bestiller og hvor i landet du holder til. Men vær trygg på at vi aldri fakturerer før vi har avtalt totalpris inkludert frakt. Leveringstiden er normalt 3-5 virkedager. Dersom det haster tilbyr vi også ekspresslevering.

Vi anbefaler at du sender oss filer med det motivet du ønsker på gatebukken. Dette kan for eksempel være en logo eller et bilde. Vi foretrekker filer i så høy oppløsning som mulig. Dersom du er usikker på hva du skal sende så er det bare å ta kontakt. Vi hjelper deg gledelig!

Vi sender en faktura på e-post eller via EHF når vi har bekreftet at bestillingen er nøyaktig slik du ønsker.

Rask levering

Normal leveringstid på 3-5 dager. Ekspress tilgjengelig ved behov.

Gode priser

Stor lager- og produksjonskapasitet lar oss tilby svært attraktive priser.

Trygg handel

Vær sikker på at handelen gjennomføres trygt og effektivt. Vi holder alltid avtaler.

0
Handlekurv